Loo3 ForuM
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

Loo3 ForuM

الرئيسيةأحدث الصورثبت نامورود
ورود
نام كاربر:
كلمه رمز:
ورود اتوماتيك در بازديدهاي بعدي: 
:: كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟
المواضيع الأخيرة
» تست عشق
خورشت قورمه سبزی I_icon_minitimeالأربعاء أغسطس 12, 2009 5:27 am من طرف Dokhtar Daei

» پشت پيراهن نفر قبلي چي مي نويسي؟
خورشت قورمه سبزی I_icon_minitimeالأربعاء أغسطس 12, 2009 5:26 am من طرف Dokhtar Daei

» نفر قبليتو يه نصيحت بكن؟
خورشت قورمه سبزی I_icon_minitimeالأربعاء أغسطس 12, 2009 5:14 am من طرف SaEiD-SkY

» جمله سازی...
خورشت قورمه سبزی I_icon_minitimeالأربعاء أغسطس 12, 2009 5:10 am من طرف SaEiD-SkY

» حدس بزن نفر بعدیت کیه!!!!
خورشت قورمه سبزی I_icon_minitimeالأربعاء أغسطس 12, 2009 5:09 am من طرف SaEiD-SkY

» کیس های کامپیوتر
خورشت قورمه سبزی I_icon_minitimeالأربعاء أغسطس 12, 2009 5:05 am من طرف Dokhtar Daei

» شعری از فریدون مشیری
خورشت قورمه سبزی I_icon_minitimeالأربعاء أغسطس 12, 2009 4:58 am من طرف SaEiD-SkY

» یه نگا ها هم اینجا بندازید جالبه!!!
خورشت قورمه سبزی I_icon_minitimeالأربعاء أغسطس 12, 2009 4:54 am من طرف SaEiD-SkY

» الان چه تيپي زدي؟
خورشت قورمه سبزی I_icon_minitimeالأربعاء أغسطس 05, 2009 7:09 pm من طرف bala khanom

» اس ام اس عشقولانه
خورشت قورمه سبزی I_icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 04, 2009 4:05 am من طرف SaEiD-SkY

» دیدی مورچه آب بخوره؟!!!
خورشت قورمه سبزی I_icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 04, 2009 3:22 am من طرف Dokhtar Daei

» .......جک.......
خورشت قورمه سبزی I_icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 04, 2009 12:32 am من طرف SaEiD-SkY

» مهریه خانم ها از دیرباز تاکنون(طنز)
خورشت قورمه سبزی I_icon_minitimeالإثنين أغسطس 03, 2009 9:33 am من طرف SaEiD-SkY

» کمبود تالار ها
خورشت قورمه سبزی I_icon_minitimeالإثنين أغسطس 03, 2009 9:29 am من طرف SaEiD-SkY

» فروش همسر برای آقایان در بسته بندی های جدید ( عکس )
خورشت قورمه سبزی I_icon_minitimeالجمعة يوليو 31, 2009 6:09 am من طرف Dokhtar Daei

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
SaEiD-SkY - 121
خورشت قورمه سبزی I_vote_rcapخورشت قورمه سبزی I_voting_barخورشت قورمه سبزی I_vote_lcap 
Dokhtar Daei - 106
خورشت قورمه سبزی I_vote_rcapخورشت قورمه سبزی I_voting_barخورشت قورمه سبزی I_vote_lcap 
asal jojo - 52
tabassom - 25
bala khanom - 19
mahshiid - 19
rahi - 7
bala khanum - 2
fatemeh - 2
ilyad - 1

خورشت قورمه سبزی

3 مشترك
نويسندهپيام
tabassom
کاربر عادی
کاربر عادی
tabassom

تعداد پستها : 25

خورشت قورمه سبزی Empty
پستعنوان: خورشت قورمه سبزی   خورشت قورمه سبزی I_icon_minitimeالأربعاء يوليو 29, 2009 4:31 am

خورشت قورمه سبزی 353971175

مواد لازم:

گوشت خورشتی گوساله یا گوسفندی (من گوساله رو ترجیح میدم)......................... ۴۰۰ گرم

لوبیا قرمز ..................................... نصف پیمانه (به ازای هر نفر ۱ قاشق غذاخوری)

پیاز متوسط .................................. ۲ عدد

سبزی قرمه (تره - جعفری - شنبلیله - گشنیز).................................. ۴۰۰ گرم

لیمو عمانی .................................. ۶ عدد

نمک و فلفل و رزدچوبه و زعفران به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

خورشت قورمه سبزی 353971184
اول از همه یه قابلمه رو توش آب بریزین و گوشتها رو بگذارین بپزه

خورشت قورمه سبزی 352020014
پیازها رو خرد کنین

خورشت قورمه سبزی 352020020
تو روغن تفت بدین

خورشت قورمه سبزی 353971211
و به گوشت اضافه کنین

خورشت قورمه سبزی 353971198
بعدش لوبیا ها رو بشورین و بگذارین همراه با گوشت و پیاز بپزه تو این مرحله اگه زیر اجاق زیاد بود هم اشکالی نداره وقتی که گوشت پخت

خورشت قورمه سبزی 353971222
سبزی قرمه رو که قبلا پاک کردین و شستین و بعدش هم خرد شده و سرخ شده رو بهش اضافه کنین

خورشت قورمه سبزی 353971235
روی اجاق کفگیرک بگذارین و بذلریت تا میتونه روی حرات کم قلقل کنه تا جا بیوفته. رمز موفقیت در قرمه سبزی همینه. یعنی باید وقت داشته باشین و بگذارین ساعتها روی اجاق بپزه.

خورشت قورمه سبزی 353971246
بعدش لیمو عمانی ها رو بشورین و با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد کنین و به خورشت اضافه کنین بعدش نمک و فلفل و زردچوبه رو همراه با کمی زعفرون اضافه کنین و بگذارین باز هم روی اجاق تا اومدن مهمونها قل قل کنه ... میگن اگه قرمه سبزی زیاد رو اجاق بمونه دیگه سبزیش خاصیتشو از دست میده .. اما خب اینطوری خوشمزه تره ...

خورشت قورمه سبزی 353971166
این هم قورمه سبزی

خورشت قورمه سبزی 353977096
منبع : یه وبلاگ خوشمزه
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Dokhtar Daei
معاون سایت
معاون سایت
Dokhtar Daei

تعداد پستها : 106

خورشت قورمه سبزی Empty
پستعنوان: رد: خورشت قورمه سبزی   خورشت قورمه سبزی I_icon_minitimeالأربعاء يوليو 29, 2009 5:28 am

چه شوووووووووووووووووووووود
SaEiD-SkY
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
SaEiD-SkY

تعداد پستها : 121

خورشت قورمه سبزی Empty
پستعنوان: رد: خورشت قورمه سبزی   خورشت قورمه سبزی I_icon_minitimeالأربعاء يوليو 29, 2009 7:29 am

قورمه سبزی شوددددددددد :D
https://loo3.forumfa.net

خورشت قورمه سبزی
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1